Over ons

Beste klant,
Beste bezoeker,

Met enige fierheid heet ik u welkom op onze website. Dit venster op ons makelaarskantoor vormt een nieuwe etappe in de geschiedenis van BVBA Verzekeringen Breusegem die nu toch al meer dan 3 decennia overspant.Op 8 oktober startte ik immers een agentschap als agent bij UAP, het latere UAB dat vandaag de dag deel uitmaakt van AXA.

Mijn klangerichtheid en inzet zorgden voor een goed gevulde portefeuille zodat ik het geluk had om eerst groepschef, later sectorchef en uiteindelijk divisie-inspecteur te worden van een 50 – koppig team. Maar al die tijd bleef de liefde voor het vak en de drijfveer om mensen te helpen ook een doel en bleef ik verder werken aan het uitbouwen van een ruim klantenbestand voor ons kantoor.

In 1992 behaalde ik dan het attest van onafhankelijk makelaar. Tot eind 2000 bleef ik actief als Inspecteur bij AXA. Bij de start van het nieuwe jaar besloot ik me vanaf 2001 volledig op mijn klanten en hun behoeften te richten en me als compleet onafhankelijk makelaar op te stellen.

Dit laat ons toe om u diverse producten van veel maatschappijen aan te bieden, met waarborgen op maat en scherpe premies die het best aansluiten bij uw behoeften. Het is deze rol van adviseur die precies de meerwaarde uitmaakt van een onafhankelijk makelaar.

In 2006 mocht ik mijn zoon verwelkomen in onze zaak. Met een Bachelor Handelswetenschappen en Bedrijfskunde, optie Financie- en verzekeringswezen op zak, zorgt Tim voor de continuïteit van ons kantoor.

Sedert 2015 is ons team nu ook uitgebreid met een gedreven medewerker VERDUIJN Benja.

Zo gaat mijn levenswerk een mooie toekomst tegemoet en voor u, onze klanten of toevallige bezoeker van deze site, betekent dit een garantie dat u nog vele jaren op de professionele dienstverlening mag rekenen die u bij ons gewoon bent.

Frank Breusegem
Tim Breusegem