Kredieten

Hypothecaire lening

Een huis of stuk grond kopen, of toch liever bouwen of verbouwen? Voor het afsluiten van een hypotheeklening op maat staan wij als specialisten voor u klaar.
Vergeet ook niet dat wij als onafhankelijk makelaar u een goed woonkrediet kunnen verstrekken maar u ook de beste keuze kunnen aanbieden voor uw schuldsaldoverzekering en uw brandverzekering (die u geen van beide verplicht bij een bepaalde leverancier moet afnemen). Zo krijgt u daar ook waar voor uw geld.

Persoonlijke lening

Anno 2019 zijn de rentetarieven zo laag dat u beter het spaargeld, dat soms nog aan een mooie intrestvoet belegd is, kunt laten staan en een lening afsluiten om uw droom te financieren. Een verbouwing realiseren, een caravan of motorhome aanschaffen of uw meubilair of keuken vernieuwen : met een persoonlijke lening is het zo gefinancierd. Kom gerust eens langs voor meer informatie.

Financiering personenwagen

De financiering van een auto kan gewoonlijk tegen nog gunstigere tarieven dan een doorsnee persoonlijke lening. Net zoals voor onze scherp geprijsde autoverzekeringen, staat kantoor Breusegem ook gekend voor haar zeer voordelige tarieven voor uw autolening, zowel voor een nieuwe wagen als voor een tweedehandswagen.

Groene lening

Een groene lening kan gebruikt worden voor een uitgave die minstens uit 50 % energiebesparende uitgaven bestaat. Het betreft hier geen hypotheek, zodat een goedkeuring snel mogelijk is en er toch heel aantrekkelijke rentevoeten worden gehanteerd. Het tarief geldt trouwens voor het volledige ontleende bedrag, ook het deel dat niet uit groene werken bestaat. Het minimumbedrag is 1.250 € en de looptijd bedraagt minstens 12 en maximum 120 maanden.

Voorafbetaling belastingen

Met een voorafbetaling van de belastingen kunt u een aanzienlijk fiscaal voordeel genieten en een hogere belasting vermijden. Ook hier bieden wij u onze diensten aan en nemen wij deze administratie voor onze rekening.

Zodra dit luik geregeld is, staan wij in voor uw betalingen en alle andere administratieve formaliteiten. Tegen een minimum kost zal u al een significante vermeerdering vermijden. Bovendien zijn de intresten, waarvoor wij u stipt een fiscaal attest bezorgen, fiscaal aftrekbaar.